woensdag 10 december 2014

Belangrijke mensen

Gisteravond kwam er weer bezoek, ze kwamen niet zomaar koffie drinken maar vergaderen. Het hele bestuur van het asiel zat rond de tafel om belangrijke zaken te bespreken. 
Er was ook lekkers bij de koffie omdat één van de bestuursleden oma was geworden van een lief klein meisje dat Djemma heet.
En vanaf volgend jaar is er nog een bestuurslid extra daar zijn ze heel erg blij en ik ook, nog meer personeel dat voor mij werkt . 


Er is een heleboel opgeschreven even kijken of het allemaal wel klopt en ze niets vergeten zijn. Stel je voor dat ze de snoepjes schrappen uit het menu dan moet ik echt in staking gaan hoor , gelukkig valt het allemaal nog mee .

Er wordt ook druk gewerkt aan de folders voor mijn webwinkel , die moet natuurlijk wel gepromoot worden op de kerst markten .
Het wordt nog spannend of het wel door kan gaan , het weer dat wordt voorspeld is niet echt gunstig , morgenochtend om 9 uur wordt er beslist of het doorgaat of niet . Duimen maar dat het doorgaat want het is altijd super gezellig

Groeten en tot de volgende !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten