zondag 26 oktober 2014

Wat vooraf ging......

Even voorstellen , Arrow is een jonge kater van bijna 2 jaar.
In juni 2013 werdt hij samen met zijn moeder, broer en zusje binnen gebracht in het asiel.
Ze waren opgegroeid zonder mensen in de buurt en dat laat sporen na.
Die zijn met veel liefde en nog meer geduld zo goed als uit te wissen.
In het asiel had hij vooral met soortgenoten te maken en die vindt hij heel leuk , die begrijpt hij en zij begrijpen hem.....de meeste.
Er zijn ook mensen in het asiel die met veel liefde voor hem zorgen maar eerlijk is eerlijk het is niet het zelfde als 24 uur per dag samen te moeten leven met hun. Er kwamen ook vaak genoeg mensen kijken naar hem die wel zo'n knappe jongen in huis wilde maar Arrow wist zich vaak te verstoppen en liet zich niet pakken. Een week voor dierendag , toen hij de ster was in de speciale Dierendagkrant van het asiel , kreeg hij een baasje. Baasje goed ingelicht dat hij veel tijd nodig had om zich thuis te voelen , Arrow toegesproken dat hij echt zijn best moest doen .......helaas het is niet gelukt. Na een paar weken melde de nieuwe baas dat Arrow was weggelopen en nergens meer te zien.
Wat nu. Gelukkig zijn er oplettende mensen die Arrow al een paar dagen bij hun in de buurt zagen zwerven en plaatsten een oproep op facebook. Een vrijwilliger van het asiel herkende op de foto onmiddellijk Arrow . De volgende dag mochten de vrijwilligers van het asiel een vangkooi in de tuin plaatsen waar hij al een paar dagen was gezien. Binnen een uur was hij terug in het asiel.
Maar wat nu hij moet echt leren samen leven met mensen en dat mag hij bij ons proberen. Succes Arrow !!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten